logo vra
qsl kaart van ON7XM

QSL BUREAU F.R.A. 

Zoals reeds meermaals vermeld staan WIJ steeds 100% garant voor de qsl-post die via de FRA (= confederale samenwerking tussen V.R.A. en U.F.R.C.(en internationaal ook via EURAO)

Dat zijn geen holle woorden en dat hebben wij (zeker door onze ON-QSL-manager Albert ON6BM Sprangers) in het verleden ook meermaals bewezen.

Daarom ook publiceren wij regelmatig de lijst met de qsl-kaarten die nog in ons bureau blijven liggen.  Deze lijst wordt ook gepubliceerd op onze website  http://www.vra.be. 
Onze dienstvelening is gratis VOOR IEDEREEN, maar je moet er uiteraard zelf ook nog wel iets voor doen.  En dat is heel eenvoudig onze qsl-manager contacteren.  Of nog eenvoudiger: als je 1, 2, 3 of maximum 4 kaarten in onze lijst vindt; stuur dan een aan jezelf zelfgeadresseerde (dus je eigen naam, call en adres) en van voldoende postzegels voorziene omslag (tarief 1 voor een standaard omslag en tarief 2 voor een niet-standaard omslag) Albert Sprangers, ON6BM, Zandstraat 39, 2400 Mol.  Doorgaans wordt dat een SASE genoemd (self-addressed, stamped envelope). Voor bijkomende informatie kan je hem uiteraard ook bellen op 014-81.05.08.

Het kan natuurlijk ook in clubverband geregeld worden.  Als iemand in een club het initiatief neemt om al de leden van die club die op onze lijsten voorkomen te verzamelen; dan kan die contact nemen met onze qsl-manager om de nodige afspraken te maken.

Wat sommigen ook mogen (durven!) beweren: WIJ zorgen 100% voor jouw qsl-post.  Wie doet het ons na?!

Contacteer onze QSL-Manager:
Albert Sprangers, ON6BM
Zandstraat 39 - 2400 MOL
014-81.05.08

logo ufrclogo fralog VRAfra box

Bedrijfsnr: 0465.117.671- Disclaimer
Copyricht © VRA
Webontwerp: ON7XM