logo vra
qsl kaart van ON7XM

QSL info: bij onze qsl mgr liggen heel wat QSL voor niet-leden VRA. Kijk even in deze lijst of er iemand tussen zit die je kent. Verwittig die OM zodat hij zijn qsl kan opvragen. Alle info is te vinden op die pagina.

De QSL kaart.

QSL is een bevestigingskaart van een verbinding tussen 2 of meerdere stations.
Elke radioamateur ontwerpt zijn eigen QSL kaart en vesrtuurd ze naar het tegenstation via het QSL-bureau van de vereniging of rechtstreeks via post (wat veel duurder uitvalt maar wel sneller gaat).
Via bureau kan de QSL lang onderweg zijn afhankelijk van het land der bestemming. (zie tabblad "QSL route")

Het ontwerpen van een QSL kaart is wel onderworpen aan een paar regels. alle info daaromtrent vind je op het tabblad "QSL ontwerpen".

QSL-kaarten zijn ook noodwendig voor het aanvragen van Award's. zie "Award info"

Zoek je een QSL manager?

Ik ben QSL manager voor diverse stations (ook ON) en doe dit met veel plezier. Ik handel directe QSL altijd zeer snel af. Zijn er OM / YL die een QSL manager zoeken, bijvoorbeeld voor een DX peditie, neem dan gerust contact met mij op. Neem ook eens een kijkje op http://qrzcq.com/call/PA3249
SWL stations zijn niet welkom op de QRZ site, vandaar dat ik te vinden ben op QRZCQ.COM en dat werkt prima, kijk bijv. hoe OX3XR en TJ3TS dat hebben opgelost op QRZ.COM

Er zijn geen kosten aan verbonden, alleen het versturen van uw QSL kaarten naar mijn adres.

With friendly regards,
Harry - PA3249

Bedrijfsnr: 0465.117.671- Disclaimer
Copyricht © VRA
Webontwerp: ON7XM