logo vra
PCradio

 

Adobe reader PDF Reader download

Uit CQ-PA van Juli/augustus 2012.

Up-date Fldigi 3.21.49.

FLDIGI is software voor het ontvangen van een breed scala aan digitale Amateur Radio modes en loopt onder Windows W2K, XP, Vista, Windows 7 en Linux (!). FLDIGI is een computer programma dat speciaal bedoeld is voor de digitale Amateur Radio Modes die van een PC gebruik maken en werkt met een gewone HF SSB transceiver welke verbonden wordt met de input en output van de PC geluidskaart. Er wordt een seriƫle poort gebruikt voor het besturen van de PTT van de set. FLDIGI is multi-mode, wat betekent dat het de meeste populaire digimodes ondersteunt zonder dat je steeds van programma hoeft te wisselen, dus hoef je maar 1 programma te leren. De meest populaire modes zoals DominoEX, MFSK16, PSK31, en RTTY worden ondersteund. Het mooie is dat het programma ook onder Linux te verkrijgen is. En dat is vrij uniek. Voor degenen die eens wat anders willen proberen.

 

HRD 5.xx. HRD= Ham Radio Deluxe

HRD is een computer programma waarmee vele zend/ontvangers kunnen aangestuurd worden en bevat vele nuttige functies voor de radioamateur.

Vanaf 1 september 2013 worden alle 5.xx versies van HRD van de officiele website van HRD verwijdert. Versie 5.xx is de laatste gratis versie van dit programma. Vanaf versie 6.xx is het programma betalend. zie: http://www.hrdsoftwarellc.com

De laatste gratis versie (95 MB) is beschikbaar op deze website met toelating van de auteurs. *

Download hier

* All 5.x files will be removed from the server on September 1, 2013.
You may host these files on your server or have them on a CD, but you may NOT charge for the CD or the access to your server.

HRD - handleiding nederlands (pdf) - download hier

FT817- voorloper van HRD - download hier

 

Bedrijfsnr: 0465.117.671 - Disclaimer
Copyricht © VRA
Webontwerp: ON7XM